Hieronymus Weert

In het voormalig minderbroederklooster in Weert is zorgcentrum Hieronymus gevestigd. Het zorgcentrum kenmerkt zich als een historisch complex met een moderne aanpak. De geschiedenis van dit klooster gaat terug tot het jaar 1461. Hoewel Hieronymus dicht bij het centrum van Weert ligt, biedt het zorgcentrum een oase van rust.

 


Bekijk de 360º foto's van Hieronymus

Alle vormen van ouderenzorg onder één dak

Zorgcentrum Hieronymus biedt u alle vormen van ouderenzorg onder één dak. Daarbij kan gedacht worden aan verzorging, maar ook complexe verpleging. Er zijn in het complex 66 appartementen voor cliënten met een indicatie voor zorg met verblijf (verzorgingshuiszorg) en voor cliënten met een indicatie voor zorg met verblijf en behandeling (verpleeghuiszorg). Ook kortdurend verblijf behoort tot de mogelijkheden.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Hieronymus zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Ontspanningsactiviteiten
Spelactiviteiten
Creatieve activiteiten
Geheugentraining
Muziekactiviteiten

Sfeer en karakter

Naast de best passende zorg zijn ontmoeten, gezelligheid en sfeer erg belangrijk. Ieder zorgcentrum van Stichting Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Hieronymus is een bijzondere locatie met prachtige tuinen waar u heerlijk kunt wandelen. In het zorgcentrum zijn verschillende faciliteiten en voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Ook worden er vele gezellige activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Zorgcentrum Hieronymus heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over zorgcentrum Hieronymus? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Stiltecentrum
Aula
Kapsalon
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Wasservice