Kosten aanvullende diensten

In onze (woon)zorgcentra zijn er diverse aanvullende faciliteiten en diensten waar cliënten gebruik van kunnen maken. Denk aan wasservice, een winkel, gasterij of kapsalon. De aanvullende diensten en faciliteiten vallen buiten de vergoeding van de Wet Langdurige Zorg (WLZ).  Een overzicht van alle kosten vindt u hier. 

Vragen? Contact ons

Wasservice

Land van Horne heeft een eigen moderne wasserij waar wij de was voor u kunnen verzorgen:

 

  • Wassen onder- en bovenkleding: € 99,40 per maand
  • Waslabels: € 105,75 (eenmalig)


Als u voor de wasservice kiest, dan leggen we deze diensten vast in het aanhangsel van uw zorgleveringsovereenkomst. De kosten worden maandelijks verrekend met Land van Horne middels een incassomachting. Meer informatie over de wasservice ontvangt u van de medewerkers van het (woon)zorgcentrum. Wilt u gebruik maken van de wasservice of strijkservice? Of wilt u meer informatie? Vraag het gerust bij onze recepties of bel of mail naar onze klantenservice: 0900 333 55 55 en info@landvanhorne.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.

CAI-voorziening

In onze (woon)zorgcentra zijn er CAI-voorzieningen voor o.a. radio en tv. Cliënten kunnen zelf een abonnement naar keuze afsluiten bij een kabelbedrijf.

 

Overige faciliteiten en diensten per locatie 

In onze (woon)zorgcentra zijn ook nog andere faciliteiten, zoals een winkel, gasterij of kapsalon. De mogelijkheden varieëren per locatie. Een aantal diensten, zoals wifi en een stilteruimte zijn gratis. Voor andere diensten, zoals de kapsalon, betaalt u als er gebruik van wilt maken. De mogelijkheden en prijzen vindt u in het (woon)zorgcentrum bij de faciliteit.

Zaaltje huren

Wilt u uw verjaardag of een bijzondere gelegenheid vieren, maar is het thuis altijd net te krap? Of hebt u bij voorbaat al stress als u denkt wat u allemaal moet voorbereiden? Als we een feestje geven vergeten we vaak zelf te genieten. Dat kan ook anders! Huur een zaaltje in onze (woon)zorgcentra. U hebt lekker veel ruimte, alles bij de hand en u kunt de hapjes en drankjes door ons laten verzorgen. Uw gasten genieten én u geniet. 

 

Ook brunch, high thea, buffet en barbecue
In veel van onze (woon)zorgcentra kunt u een zaaltje huren. Ook een unieke feestlocatie, zoals het Pesthuisje in de oude kloostertuin in Haelen, is mogelijk. Wij kunnen de catering voor u verzorgen, zoals koffie met vlaai en een hapje & drankje. Ook kunt u kiezen voor een high tea, brunch, buffet en zelfs een barbecue.

 

Meer weten over zaaltje huren?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor uw feest? Onze medewerkers van de recepties van de (woon)zorgcentra vertellen u graag meer. Ook kunt u tussen 8 en 20 uur bellen naar ons informatienummer T 0900 333 55 55 of uw vraag hieronder stellen.