Kosten aanvullende diensten

In onze (woon)zorgcentra zijn er diverse aanvullende faciliteiten en diensten waar cliënten gebruik van kunnen maken. Denk aan wasservice, een winkel, gasterij of kapsalon. De aanvullende diensten en faciliteiten vallen buiten de vergoeding van de Wet Langdurige Zorg (WLZ).  Een overzicht van alle kosten vindt u hier. 

Vragen? Contact ons

Wasservice

Land van Horne heeft een eigen moderne wasserij waar wij de was voor u kunnen verzorgen:

 

  • Wassen onder- en bovenkleding: € 105,90 per maand
  • Waslabels: € 112, 65 (eenmalig)


Als u voor de wasservice kiest, dan leggen we deze diensten vast in het aanhangsel van uw zorgleveringsovereenkomst. De kosten worden maandelijks verrekend met Land van Horne middels een incassomachting. Meer informatie over de wasservice ontvangt u van de medewerkers van het (woon)zorgcentrum. Wilt u gebruik maken van de wasservice of strijkservice? Of wilt u meer informatie? Vraag het gerust bij onze recepties of bel of mail naar onze klantenservice: 0900 333 55 55 en info@landvanhorne.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.

CAI-voorziening

In onze (woon)zorgcentra zijn er CAI-voorzieningen voor o.a. radio en tv. Cliënten kunnen zelf een abonnement naar keuze afsluiten bij een kabelbedrijf.

 

Overige faciliteiten en diensten per locatie 

In onze (woon)zorgcentra zijn ook nog andere faciliteiten, zoals een winkel, gasterij of kapsalon. De mogelijkheden varieëren per locatie. Een aantal diensten, zoals wifi en een stilteruimte zijn gratis. Voor andere diensten, zoals de kapsalon, betaalt u als er gebruik van wilt maken. De mogelijkheden en prijzen vindt u in het (woon)zorgcentrum bij de faciliteit.