Ververshof Weert

Zorgcentrum Ververshof bevindt zich midden in Weert, naast het stadspark en vlakbij de passantenhaven. De winkels en het centrum liggen op loopafstand. Kortom een gezellige locatie in het hart van Weert.

 

Bekijk de 360º foto's van Ververshof

Vele vormen van ouderenzorg

Zorgcentrum Ververshof telt 4 etages met 72 appartementen. Elke etage kent 2 gangen met daaraan verbonden een huiskamer met 9 appartementen. Hierdoor kunnen we kleinschalig ouderenzorg bieden aan (licht) dementerende ouderen. Ook begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Verder werken wij met een welzijnsteam dat activiteiten organiseert,  zowel op afdelingsniveau als in de grote zaal.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Ververshof u zelf kunt zijn en blijven, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

 

Sfeer en karakter

Naast de best passende zorg zijn ontmoeten, gezelligheid en sfeer erg belangrijk. Ieder zorgcentrum van Stichting Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Ververshof ligt in het hart van Weert, er worden vele activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. In het zorgcentrum zijn daarnaast verschillende faciliteiten en voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Geheugentraining
Spelactiviteiten
Schilderen
Wandelgroep
Koor
Kookactiviteiten
Seizoensactiviteiten
Individuele activiteiten

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Zorgcentrum Ververshof heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Contact

Wilt u meer informatie over zorgcentrum Ververshof? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Bibliotheek
Restaurant
Kapper
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Wasservice
Stilteruimte
Winkel