St. Elisabeth Haelen

Net buiten het dorp Haelen, midden in de natuur in Leudal vindt u zorgcentrum St. Elisabeth. Dit zorgcentrum is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving en kent een rijke historie. Tot het complex behoort een kasteel uit de twaalfde eeuw. In de grote tuin van het zorgcentrum ligt het Pesthuisje, een gebouw dat onder monumentenzorg valt.

St. Elisabeth

St. Elisabethsdreef 1

6081 NS - Haelen

Routebeschrijving
 088 987 88 90
 st.elisabeth@landvanhorne.nl
Bel mij terug
Neem een kijkje binnen:

Zorg met verblijf

In het voormalig kloosterbejaardenoord, van De Kleine Zusters van de heilige Joseph, bevindt zich nu een zorgcentrum met 51 appartementen. We bieden hier zorg met verblijf, ook wel verzorgingshuiszorg genoemd. Ook kortdurend verblijf (WMO en ELV laag) behoort tot de mogelijkheden.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in St. Elisabeth zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden.Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Activiteiten:
Geheugentraining
Creatieve activiteiten
Beweegactiviteiten
Duo- en rolstoelfiets
Ontspanningsactiviteiten
Spelactiviteiten

Sfeer en karakter

Naast de best passende zorg, zijn ontmoeten, gezelligheid en sfeer erg belangrijk. Ieder zorgcentrum van Stichting Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. St. Elisabeth is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, een oase van rust. Op het terrein van St. Elisabeth is de buitenschoolse kinderopvang, Natureluur, aanwezig. In het zorgcentrum zijn verschillende faciliteiten en voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Ook worden er vele gezellige activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Pesthuisje

Het zorgcentrum kent een zeer indrukwekkende historie die teruggaat tot in de twaalfde eeuw. In de omvangrijke oude kloostertuin van het zorgcentrum ligt het Pesthuisje. Het Pesthuisje kun je reserveren voor bijzondere gelegenheden. Denk aan het vieren van een kleinschalige verjaardag, vergaderen, huwelijksvoltrekking of scholingen. Lees hier meer over de mogelijkheden van het Pesthuisje.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Zorgcentrum St. Elisabeth heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over zorgcentrum St. Elisabeth? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Kapel
Recreatiezaal het Middelpunt
Kapper en pedicure
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Wasservice
Huisblad