Rust in Roy Stramproy

Voor de meeste inwoners van Stramproy is Rust in Roy een bekend begrip. Het bejaardentehuis van vroeger is uitgegroeid tot een zorgcentrum waar alle vormen van ouderenzorg geboden worden.

Rust in Roy

Frans Strouxstraat 55

6039 GJ - Stramproy

Routebeschrijving
 088 987 20 40
 rustinroy@landvanhorne.nl
Bel mij terug
Neem een kijkje binnen:

Zorg met verblijf en behandeling

Rust in Roy heeft appartementen waar we zorg met verblijf en behandeling (verpleging) bieden. Daarnaast zijn er in Rust in Roy appartementen speciaal voor ouderen met dementie. Aangrenzend aan het zorgcentrum bevinden zich 52 huurappartementen van woningstichting St. Joseph.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Rust in Roy zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Activiteiten in de huiskamer
Spelactiviteiten
Seizoensactiviteiten
Ontspanningsactiviteiten

Sfeer en karakter

Goede en passende zorg is erg belangrijk maar daarnaast staan ook ontmoeten, gezelligheid en sfeer centraal. Ieder zorgcentrum van Stichting Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Rust in Roy is een gezellig zorgcentrum waar van alles te beleven is. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en u kunt er gebruik maken van vele faciliteiten en voorzieningen. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Zorgcentrum Rust in Roy heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over zorgcentrum Rust in Roy? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Kapel
Gasterie De Naober
Kapper
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Binnentuin
Wasservice