Martinus Weert

In hartje Weert vindt u het nieuwe Zorgplein van Land van Horne. Aan het Zorgplein Land van Horne liggen zorgcentrum Martinus, de kleinschalige woning doorstroom PG+, het Regionaal Expertisecentrum Huntington, Behandelcentrum en Geriatrisch Revalidatiecentrum. Door deze expertises onderdak te bieden in één complex bundelen we kennis en samenwerking. Dit is een grote meerwaarde voor de zorg en de cliënt. Het nieuwe zorgcentrum Martinus is een modern complex met een gezellige gasterij. We bieden er verschillende vormen van zorg.

 

Bekijk de 360º foto's van Martinus

Groepswoningen en appartementen

In zorgcentrum Martinus zijn negen sfeervolle groepswoningen. Dit noemen we kleinschalig wonen. In een groepswoning wonen acht cliënten. Iedere groepswoning in het zorgcentrum is gericht op een specifieke zorgvraag. We bieden er intensieve zorg aan ouderen met dementie of lichamelijke klachten en aan cliënten met de ziekte van Huntington. Daarnaast zijn er in de bestaande vleugel van zorgcentrum Martinus ook 42 royaal opgezette appartementen voor ouderen met somatische (lichamelijke) klachten.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in zorgcentrum Martinus zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Welzijnsactiviteiten
Spelactiviteiten
Seizoensactiviteiten
Individuele activiteiten

Sfeer en karakter

Naast goede zorg staan ontmoeten, gezelligheid en sfeer hoog in het vaandel. Ieder woonzorgcentrum van Stichting Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Martinus is een modern zorgcentrum in het hart van Weert. Gasterij de Mantel is dé plek waar mensen elkaar in het zorgcentrum kunnen ontmoeten, bijvoorbeeld onder het genot van een hapje en een drankje of tijdens een activiteit. In Martinus combineren we professionaliteit en huiselijkheid. Enerzijds bent u er op de juiste plek voor deskundige zorg en anderzijds is het de plek waar u woont. We hebben er aandacht voor wie u bent, wie u was en wie u vooral in de toekomst nog wil zijn.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Zorgcentrum Martinus heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over zorgcentrum Martinus? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Gasterij De Mantel
Kapper
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin en daktuin
Wasservice
Snoezelruimte