Zuyderborgh Weert

Woonzorgcentrum Zuyderborgh ligt in de wijk Keent in Weert. Het complex valt op door de bouwstijl en het smaakvol gebruik van hout. Op het binnenplein van Zuyderborgh staan 3 monumentale lindebomen en aan de straatzijde van het centrum staan vele mooie platanen.

 

Bekijk de 360º foto's van Zuyderborgh

Kleinschalig wonen

Woonzorgcentrum Zuyderborgh bestaat uit 5 groepswoningen, ook welbekend als kleinschalig wonen. Hier biedt Stichting Land van Horne intensieve zorg aan ouderen met dementie. Deze kleinschalige vorm van wonen biedt u een veilige, herkenbare woonomgeving, waarin u zich maximaal 'thuis' zult voelen.

 

Thuiszorg

Daarnaast zijn er bij Zuyderborgh 57 huurappartementen van Wonen Limburg. Deze appartementen zijn gericht op veilig en comfortabel wonen. De appartementen worden door de woningstichting bemiddeld en verhuurd. Als bewoner ontvangt u naar behoefte thuiszorg van Land van Horne. Daarbij kunt u denken aan hulp bij het huishouden of persoonlijke verzorging. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij het wassen en aankleden. Als het nodig is, komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Wij kijken samen met u welke zorg wanneer nodig is.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Zuyderborgh zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Tuinieren
Creatieve activiteiten
Buurtactiviteiten
Huishoudelijke activiteiten
Muziekactiviteiten
Seizoensactiviteiten

Sfeer en karakter

Naast goede zorg staan ontmoeten, gezelligheid en sfeer hoog in het vaandel. Ieder woonzorgcentrum van Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Zuyderborgh heeft een prachtige binnentuin waar bewoners met hun bezoek heerlijk kunnen vertoeven. Er worden in Zuyderborgh ook vele activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Het woonzorgcentrum beschikt tevens over verschillende faciliteiten en voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Woonzorgcentrum Zuyderborgh heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over de zorg in woonzorgcentrum Zuyderborgh? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Kapper en pedicure
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Wasservice