St. Charles Heythuysen

Woonzorgcentrum St. Charles ligt net buiten het dorp Heythuysen, in een landelijke en groene omgeving. Dit karakteristieke gebouw stamt uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Het voormalig zorgcentrum is vernieuwd en er is een woonzorgcentrum voor in de plaats gekomen. In en om het gebouw vindt u schitterende tuinen waar het goed vertoeven is.

Neem een kijkje binnen:

Thuiszorg

Woonzorgcentrum St. Charles bestaat uit 79 appartementen. Deze appartementen zijn ingericht op veilig, zelfstandig en comfortabel wonen. U huurt een appartement in St. Charles en ontvangt naar behoefte thuiszorg. Daarbij kunt u denken aan hulp bij het huishouden of persoonlijke verzorging, dit is afhankelijk van uw indicatie. We kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het opstaan, wassen of aankleden. Als het nodig is, komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Samen met u kijken we welke zorg wanneer nodig is.

 

Sfeer en karakter

Bij St. Charles zijn ontmoeten, gezelligheid en sfeer erg belangrijk. Iedere locatie van Stichting Land van Horne heeft een eigen karakter. St. Charles beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder de gezellige gasterij Karibu. Ook is er in het woonzorgcentrum een ruimte waar gezellige activiteiten plaatsvinden. Buurtbewoners zijn hier ook van harte welkom. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Spelactiviteiten
Muziekmiddagen
Kienen

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Thuiszorg Heythuysen en St. Charles heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over woonzorgcentrum St. Charles? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Kapel
Gasterij Karibu
Kapper en manicure
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Winkel
Logeerkamer voor naasten

Logeerkamer voor naasten
St. Charles beschikt over een logeerkamer. Naasten van bewoners van St. Charles kunnen hier tegen een vergoeding overnachten. De logeerkamer dient vooraf gereserveerd te worden. U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie van St. Elisabeth via 088 987 88 90.