Nedermazehof
Weert

Nedermazehof is een nieuw en modern woonzorgcentrum dat ligt aan de Maastrichtstraat in de wijk Groenwoud in Weert. Nedermazehof heeft diverse mooie binnentuinen, er is veel groen rondom het gebouw en je kan er ruimtelijk wonen. In het hart van het zorgcentrum is er een sfeervolle ontmoetingsruimte waar ook mensen uit de buurt gebruik van kunnen maken.

 

 

Bekijk de 360º foto's van Nedermazehof

Kleinschalig wonen

Woonzorgcentrum Nedermazehof bestaat uit 5 groepswoningen, ook welbekend als kleinschalig wonen. Hier biedt Stichting Land van Horne intensieve zorg aan ouderen met dementie. Deze kleinschalige vorm van wonen biedt u een veilige, herkenbare woonomgeving, waarin u zich maximaal 'thuis' zult voelen.

  

Thuiszorg

Daarnaast zijn er bij Nedermazehof 86 huurappartementen van Wonen Limburg. Deze appartementen zijn gericht op veilig en comfortabel wonen. De appartementen worden door de woningstichting verhuurd. Als bewoner ontvangt u naar behoefte thuiszorg van Land van Horne. Daarbij kunt u denken aan hulp bij het huishouden of persoonlijke verzorging. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij het wassen en aankleden. Als het nodig is, komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Wij kijken samen met u welke zorg wanneer nodig is.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Nedermazehof zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Duo- en rolstoelfiets
Modeshows
Schilderen
Koersballen
Muziekactiviteiten
Seizoensactiviteiten
Welzijnsactiviteiten

Sfeer en karakter

Naast goede zorg staan ontmoeten, gezelligheid en sfeer hoog in het vaandel. Ieder woonzorgcentrum van Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Nedermazehof beschikt over een gezellige ontmoetingsruimte waar bewoners en buurtgenoten elkaar treffen. Er worden ook vele activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Het woonzorgcentrum beschikt tevens over verschillende faciliteiten en voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Woonzorgcentrum Nedermazehof heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over wonen en zorg in woonzorgcentrum Nedermazehof? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Eetpunt Nedermazehof
Kapper en pedicure
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Wasservice
Huisblad