Marishof Maarheeze

In het centrum van Maarheeze ligt zorgcentrum Marishof. Dit moderne en uiterst sfeervolle gebouw is van alle gemakken voorzien. Marishof is via een overdekte brug verbonden met De Brinkhorst, een seniorencomplex van woningcorporatie Wocom, met 30 luxe huurappartementen. In het zorgcentrum worden vele activiteiten georganiseerd samen met de Vrienden van Marishof. 

 

 

Bekijk de 360º foto's van Marishof
 

Neem een kijkje binnen:

Alle vormen van ouderenzorg onder één dak

In het zorgcentrum bieden we verpleeghuiszorg. In Marishof zijn 54 appartementen waar zorg met verblijf (verzorgingshuiszorg) en zorg met verblijf en behandeling (verpleeghuiszorg) geboden wordt. Tevens zijn er 30 appartementen voor dementerende ouderen. Deze appartement bevinden zich op de begane grond van het zorgcentrum.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Marishof zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Recreatiezaal Bezige Bij
Landelijke activiteiten
Muziekmiddagen
Wandelgroep

Sfeer en karakter

Naast de best passende zorg zijn ontmoeten, gezelligheid en sfeer erg belangrijk. Ieder zorgcentrum van Stichting Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Marishof is een gezellige locatie in het centrum van Maarheeze. In het zorgcentrum zijn verschillende faciliteiten en voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Ook worden er vele gezellige activiteiten georganiseerd, waaraan u kunt deelnemen, mede door de Vrienden van Marishof. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Zorgcentrum Marishof heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over zorgcentrum Marishof? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Beweegtuin
Gasterij Marishof
Kapper
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Wasservice
Bibliotheek
Stilteruimte
Winkel
Huis- & kabelkrant