Hushoven
Weert

Aan de rand van Weert ligt het landelijk en comfortabel gelegen woonzorgcentrum Hushoven. Het complex ligt in een nieuwe wijk en kijkt uit over een prachtig landelijk gebied. Gasterij de Stoof is een centrale plek binnen woonzorgcentrum Hushoven. Op deze sfeervolle plek ontmoeten bewoners en buurtgenoten elkaar. Ook is iedereen van harte welkom in de mooi aangelegde, algemene tuin. Hushoven beschikt tevens over twee gezellige binnentuinen waar bewoners en hun bezoek kunnen genieten van het mooie weer.

 

Bekijk de 360º foto's van Hushoven

Kleinschalig wonen

Binnen woonzorgcentrum Hushoven bevinden zich 3 groepswoningen, ook wel kleinschalig wonen genoemd. Hier biedt Stichting Land van Horne intensieve zorg aan ouderen met dementie. Deze kleinschalige vorm van wonen biedt u een veilige, herkenbare woonomgeving, waarin u zich maximaal 'thuis' zult voelen.

 

Appartementen zorg en begeleiding

Naast de groepswoningen zijn er binnen Hushoven ook 19 appartementen waar Land van Horne zorg en begeleiding biedt aan ouderen met somatische (lichamelijke) klachten. Het uitgangspunt is hierbij dat u zo zelfstandig mogelijk blijft functioneren in een veilige en comfortabele omgeving.

 

Thuiszorg

Daarnaast zijn er bij Hushoven huurappartementen van Wonen Limburg. Deze appartementen zijn gericht op veilig en comfortabel wonen. De appartementen worden door de woningstichting verhuurd. Als bewoner ontvangt u naar behoefte thuiszorg van Land van Horne. Daarbij kunt u denken aan hulp bij het huishouden of persoonlijke verzorging. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij het wassen en aankleden. Als het nodig is, komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Wij kijken samen met u welke zorg wanneer nodig is.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Huishoudelijke activiteiten
Spelactiviteiten
Schilderen
Wandelen
Wijkgerichte activiteiten
Seizoensgerichte activiteiten

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Hushoven zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Sfeer en karakter

Naast goede zorg staan ontmoeten, gezelligheid en sfeer hoog in het vaandel. Ieder woonzorgcentrum van Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Hushoven is landelijk gelegen in een prachtige omgeving en beschikt over een sfeervolle gasterij. Er worden activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Het woonzorgcentrum beschikt tevens over verschillende faciliteiten en voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Woonzorgcentrum Hushoven heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over wonen en zorg in woonzorgcentrum Hushoven? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Biljart
Gasterij De Stoof
Kapper
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Wasservice
Jeu-de-boules-baan