Eegelshoeve Someren

Woonzorgcentrum Eegelshoeve is een modern woonzorgcentrum in Someren gelegen op een vorstelijke locatie. Vroeger was op deze plaats een kasteel en later een boerderij met de naam Eegelshoeve te vinden. Hier dankt het woonzorgcentrum haar naam aan. In woonzorgcentrum Eegelshoeve vindt u verschillende vormen van ouderenzorg en diverse voorzieningen onder één dak.

 

 

Bekijk de 360º foto's van Eegelshoeve

Zorg en voorzieningen onder één dak

Binnen woonzorgcentrum Eegelshoeve bevinden zich 5 groepswoningen, ook wel kleinschalig wonen genoemd. Hier biedt Stichting Land van Horne intensieve zorg aan ouderen met dementie. Deze kleinschalige vorm van wonen biedt u een veilige, herkenbare woonomgeving, waarin u zich maximaal 'thuis' zult voelen. Daarnaast zijn er 6 appartementen voor mensen met lichamelijke klachten (somatiek). Tot slot zijn er 60 huurappartementen van Wonen Limburg gericht op veilig en comfortabel wonen.

 

Thuiszorg

In de huurappartementen van Wonen Limburg biedt Land van Horne thuiszorg. Daarbij kunt u denken aan hulp bij het huishouden of persoonlijke verzorging. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij het wassen en aankleden. Als het nodig is, komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Wij kijken samen met u welke zorg wanneer nodig is.

 

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u in Eegelshoeve zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw thuis. Familie, vrienden en de lokale gemeenschap zijn hierbij van grote waarde. Uw mogelijkheden en behoeften, met ondersteuning van mensen uit uw omgeving, vormen het uitgangspunt bij het bieden van onze zorg. We bespreken met u en uw mantelzorgers welke zorg en ondersteuning zij kunnen (blijven) bieden. Professionele zorg is aanvullend en ondersteunend.

Activiteiten:
Beweegactiviteiten
Duo- en rolstoelfiets
Concerten en festiviteiten
Schildersclub
Spelactiviteiten
Kienen
Muziekactiviteiten

Sfeer en karakter

Naast de best passende zorg zijn ontmoeten, gezelligheid en sfeer natuurlijk erg belangrijk. Iedere locatie van Land van Horne heeft een eigen sfeer en karakter. Eegelshoeve beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder een gasterij waar u heerlijk kunt eten. Kijk voor meer informatie over de faciliteiten en activiteiten bovenaan deze pagina.

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Woonzorgcentrum Eegelshoeve heeft waarderingen ontvangen op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Contact

Wilt u meer informatie over wonen en zorg in woonzorgcentrum Eegelshoeve? Of wilt u zorg of hulp regelen voor uzelf of voor uw naaste? Er komt dan vaak veel op u af en we kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via: 0900 333 55 55 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Faciliteiten

Voor meer informatie over de mogelijke kosten gaat u naar: kosten aanvullende diensten.

Aansluiting openbaar vervoer
Stiltecentrum
Gasterij Eegelshoeve
Kapsalon
Gratis wifi
Parkeergelegenheid
Tuin
Wasservice
Winkel
Snoezelruimte