Volledig pakket thuis

Met het Volledig Pakket Thuis combineert u de voordelen van zelfstandig wonen met de complete zorg die u in een zorgcentrum krijgt. U krijgt dan overdag de zorg die u nodig hebt, wij zorgen voor uw maaltijden en de schoonmaak en 's nachts is er iemand beschikbaar voor noodgevallen. Samen met u kijken we wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn binnen uw indicatie. U hoeft hierdoor niet de veranderen van huisarts, tandarts of apotheek. En wat ook heel fijn is; u kunt meedoen met activiteiten die wij in het (woon-)zorgcentrum organiseren.

 

 

Vragen over het VPT?

Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden? Onze cliëntadviseur kijkt graag met u wat u wensen zijn en wat, afhankelijk van uw zorgindicatie en woonsituatie mogelijk is. Onze cliëntadviseurs zij bereikbaar via telefoon en e-mail. 

 

0900 333 55 55    csd@landvanhorne.nl

Vergoeding met lagere eigen bijdrage

De Wet langdurige zorg (Wlz) vergoedt de kosten voor de zorg die u ontvangt. Hiervoor heeft u een indicatie nodig voor Zorg en verblijf (zie Centrum Indicatiestelling) en moet u in de buurt van een van onze zorgcentra wonen. Wel geldt een eigen bijdrage, die relatief lager is dan wanneer u bij ons komt wonen. U betaalt immers zelf uw woonlasten. Bij het afnemen van het Volledig Pakket Thuis hebt u geen uitgaven meer voor de dagelijkse maaltijden, omdat Land van Horne deze verzorgt.

Dit hoort niet bij het Volledig Pakket Thuis 

Het Volledig Pakket Thuis is exclusief behandeling en behandelkosten. Medische, tandheelkundige, paramedische zorg, medicijnen, geneesmiddelen en ondersteunende hulpmiddelen (bijvoorbeeld een rolstoel) kunt u blijven afnemen bij uw vertrouwde arts of behandelaar. 

Volledig Pakket Thuis is beschikbaar in:

 

Budel (Mariënburght) - Heythuysen (St.Charles) - Maarheeze (Marishof) - Nederweert (St. Joseph) - Someren (Eegelshoeve) - Stramproy (Kwartierstaete) - Weert (HushovenNedermazehof en Ververshof)