11-04-2023

Cor Lambers, deelnemer aan Fitness Vitaal 50+: "Door te blijven bewegen voel ik me echt beter."

Cor Lambers komt 2 keer per week fitnessen bij Fitness Vitaal 50+ van Land van Horne. Hij hoopt met het delen van zijn verhaal anderen in beweging te krijgen.

 

"Na revalidatie in het Geriatrisch Revalidatiecentrum kwam de fysiotherapeut van Vitaal Thuis aan huis. Ook de ergotherapeut en diëtist waren in beeld. Toen deze therapie ten einde kwam omdat het steeds beter met me ging, was ik op zoek naar een manier om te blijven bewegen. De fysiotherapeut tipte mij over Fitness Vitaal 50+.

 

Nu ga ik 2 keer per week fitnessen, dat is echt toppie! Door te blijven bewegen voel ik me echt beter. Ik loop naar de fitness zodat ik de eerste beweging erop heb zitten. En als het mooi weer is, wandel ik ook naar de Paterskerk in Weert voor de kerkdienst. Enkele weken geleden had ik mijn 50ste fitnessgroep, daarom heb ik het hele team getrakteerd op zelfgebakken wafels."

 

De heer Lambers is tevreden over de inzet en flexibiliteit van de fitnessbegeleiders: "Als de ene niet kan, dan staat een andere persoon stand-by."

 

Lees meer informatie over Fitness Vitaal 50+