Lieke Walravens

Fysiotherapeut

Afdelingen
Fysiotherapie, Vitaal Thuis

Specialisatie:

  • Medical taping
     Terug

REC Huntington

De ziekte van Huntington is ingrijpend voor het leven van de patiënt en zijn of haar familie. Naast het feit dat de ziekte heftig is en op dit moment nog niet te genezen of af te remmen, krijgen zij ook met tal van andere onderwerpen te maken. Gespecialiseerde zorg en ondersteuning in een vroeg(er) stadium van de ziekte kan de patiënt en familie enorm helpen. Land van Horne heeft al sinds 1982 ervaring en sinds 2023 officieel de status van Regionaal Expertisecentrum Huntington. Wij zetten onze kennis graag in, voor zowel de patiënt als de familie, met advies, dagbehandeling, poliklinische screening en specialistische woongroepen.

 

Meer informatie

Vitaal Thuis

U wilt zo lang mogelijk op een vitale manier thuis kunnen blijven wonen. Doordat u ouder wordt of een operatie of ziekte heeft doorgemaakt is dat echter niet meer vanzelfsprekend. De behandelaren van het Vitaal Thuis-team kunnen u helpen.

 

Wij bieden diverse therapievormen aan in uw vertrouwde omgeving. Ook kunnen u en uw mantelzorgers bij ons terecht voor een aantal cursussen en programma's zoals Gezond ouder worden en Vitaal met dementie. 

 

 

Meer informatie

Vind zorg bij jou in de buurt: