24-04-2023

Nieuwe uitstraling voor Land van Horne: elke dag jezelf zijn

Met een druk op de rode knop lanceerde Marjon van de Mortel het nieuwe logo, bijbehorende huisstijl en de nieuwe slogan van Land van Horne tijdens het personeelsfeest van Land van Horne op vrijdag 21 april. Nieuwe kleuren en een nieuwe uitstraling voor Land van Horne.

Elke dag jezelf zijn

Bij Land van Horne vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Elke dag opnieuw. Ook wanneer iemand door omstandigheden op de hulp van anderen is aangewezen. Het nieuwe logo en de huisstijl onderstrepen dit verhaal.

 

Elke dag jezelf zijn. Het ‘zondags kleed’ op tafel, bij goed weer je tuintje bijhouden of lekker even niks doen en genieten van jóuw uitzicht. Bij Land van Horne gaat het om de kleine dingen die het leven mooi maken. Elke dag weer. Je eigen leven zelf in handen hebben, gesteund door mensen die het hart op de juiste plek hebben. Welkom bij Land van Horne.

 

Van dag tot dag. Ieder mens is anders, dus iedere behoefte en zorgbehoefte ook. Dat vraagt om een luisterend oor en een scherpe blik. Van zorgprofessionals die met passie hun expertise inzetten en met zorgvuldige aandacht bijdragen aan een fijne dag. Stap voor stap en weloverwogen. Zodat wij goed begrijpen wat het beste bij ieders wensen aansluit. En zodat cliënten, hun naasten en onze professionals zich gesteund voelen.

 

Vandaag mogelijkheden verkennen, morgen toepassen. Om antwoord te hebben op de steeds groter wordende zorgvraag kunnen we schakelen en flexibel zijn. Oprechte aandacht geven en direct nieuwe kansen aanpakken. We werken samen met elkaar en denken toekomstgericht. Zo maken we ons werk zinvol en leuk tegelijkertijd.