19-07-2024

Nieuwe scholingen een succes. Proficiat voor geslaagden!

In totaal hebben 66 collega’s met succes de nieuwe scholing ‘Verantwoord medicatie verstrekken’ of ‘Omgaan met diabetes’ afgerond. Op dinsdag 9 juli ontvingen zij hun getuigschrift tijdens een feestelijke bijeenkomst, waarbij bestuurder Marjon van de Mortel een woordje deed en ze het getuigschrift uitgereikt kregen. Namens Land van Horne feliciteren we alle geslaagden met dit mooie resultaat!

De afgelopen maanden hebben 66 collega’s de scholing ‘Verantwoord medicatie verstrekken’ gevolgd, en 10 medewerkers de scholing ‘Omgaan met diabetes’. 

 

Bij Land van Horne geloven we in groei en ontwikkeling, omdat dit niet alleen de kennis vergroot, maar ook de veelzijdigheid van zorgverleners. In de uitdagingen die we nu en in de toekomst samen hebben, zijn beide aspecten hard nodig. Marcella Grasmeyer, teamleider Opleidingsbureau van Land van Horne, ziet kansen. “De scholingen bieden geweldige kansen voor zorgmedewerkers om nieuwe vaardigheden te leren en waardoor ze breder ingezet kunnen worden. Land van Horne gaat de komende tijd verder kijken hoe dat we zorgmedewerkers kunnen inzetten zonder vast te houden aan diploma’s.”